• -
  • nl

Call us

Uitvaartverzekering

Help je familie door voor jezelf een uitvaartverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt immers de kosten van een begrafenis of crematie, zodat jouw familie zich daar geen zorgen over hoeft te maken en op een waardige, serene manier afscheid kan nemen wanneer je tijd is gekomen. Een extra service bij deze verzekering is het Uitvaartzorgplan met nabestaandenzorg van onze partner DELA: zij helpen bij de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart.

Ricardo Meurisse
Wil je hier meer over weten?
Stel Ricardo een vraag

Uitvaartverzekering

QVH en DELA slaan de handen in elkaar

De kosten voor een uitvaart kunnen snel oplopen, naargelang je wensen. Hier kan je berekenen hoeveel jouw uitvaart zou kosten zonder uitvaartverzekering. QVH helpt je als onafhankelijke expert om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect op jou en je budget af te stemmen. Nabestaandenzorg is ook steeds inbegrepen in het Uitvaartzorgplan, zodat jouw familie professionele begeleiding krijgt bij de administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden. Zo nemen ze bepaalde taken van je nabestaanden over, zoals het opzeggen van abonnementen en nutsvoorziening en het op de hoogte brengen van financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Ook geven ze toelichting bij de verschillende aspecten van de aangifte van een nalatenschap.

Benieuwd of een uitvaartzorgplan iets voor jou is? Vraag hier vrijblijvend een brochure aan of kom bij ons langs om erover te praten. Je kan ook alvast je premie vrijblijvend berekenen via deze calculator. Heb je nu al specifieke wensen voor je uitvaart? Dan kan je die ook alvast vastleggen in een wilsbeschikking.

Gerelateerde verzekeringen

Bekijk ook onze andere verzekeringen

Ik ben particulier
Ontdekken
Ik ben zelfstandig
Ontdekken
Ik heb een KMO
Ontdekken

Of lees interessante blogs

Blijf op de hoogte

Ben je graag als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief.
naam 
voornaam 
email 
 Ja, ik ga akkoord met de privacy en algemene voorwaarden

All rights reserved - QVH - algemene voorwaarden - privacy policy - AssurMiFID
edit afsluiten
Vraag of afspraak?