• -
  • nl

Call us

sfeersfeer

Wat in 1992 in een zolderkamertje begon, groeide uit tot een kantoor met 16 medewerkers en een duidelijke visie: dankzij de focus op enkele specialisaties en de kruisbestuiving tussen die expertises oplossingen vinden die op het lijf van onze klanten zijn geschreven.

sfeer

Het verhaal van QVH

Philip Quaegebeur begon begin de jaren 90 als verzekeringsagent in bijberoep. Zijn kantoor was een zolderkamertje. Na een jaar was het vrij duidelijk dat er moest gekozen worden om fulltime deze activiteit uit te voeren. Het was geen werk meer, het was een passie geworden.

Na een paar verbouwingen was het ook duidelijk dat er moest worden uitgebreid en werd het kantoor verplaatst van de privé woning naar een extern kantoor van 200 m2. Dat was in 2003. De medewerkers waren al uitgegroeid tot 5 mensen en de eerste samenwerkingen met andere verzekeringsagenten was een feit.

In 2007 was de groei zo sterk dat het kantoor werkelijk uit zijn voegen barste. Niet enkel de groei naar medewerkers was aanwezig maar ook de groei naar specialisatie. Dat was de enigste manier om continu te zoeken naar meerwaarde voor zijn klanten. Een nieuwe locatie werd gevonden op de pottelberg site te Kortrijk. Het klantenbestand blijft groeien en de passie naar specialisatie en de zoektocht naar meerwaarde is continu aanwezig. 

De 2 aangekochte lofts van samen 300 m2 waren terug niet voldoende en in 2012 werd een bijkomende loft aangekocht. Op vandaag bestaan ze uit een 17 koppig team bestaande uit zelfstandige makelaars en bedienden en ontzorgen ze meer dan 4000 gezinnen. De naam Quaegebeur Verzekeringen wordt omgebouwd naar QVH. Afkorting van Quaegebeur – Vanderheere – Hannsens.

Hun waarden zijn Professionalisme -  Menselijkheid en teamspirit

Wij verrijken jouw leven

Het is onze missie om niet alleen jouw langetermijnpartner te zijn voor verzekeringen, hypotheekleningen en beleggingen, maar ook op het gebied van fiscaliteit en erfrecht. Zo maken wij echt een verschil in jouw leven. QVH werkt dan ook proactief en met een langetermijnvisie. Jou en je levensomstandigheden door en door leren kennen, is voor ons de basis van een geslaagde samenwerking.

sfeer

Door de jaren heen ontwikkelden we drie belangrijke specialisaties:

  • Medicusspecialist
  • Taxcircle
  • Fiscale en financiële strategie

Het is de kruisbestuiving tussen al deze expertises en onze langetermijnvisie die voor jou écht het verschil maken. Wij gaan niet op zoek naar de beste klant voor onze producten, maar naar het beste product voor onze klant. Ook als dat betekent dat we een uniek product op maat moeten uitwerken, samen met de maatschappij.

Blijf op de hoogte

Ben je graag als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief.
naam 
voornaam 
email 
 Ja, ik ga akkoord met de privacy en algemene voorwaarden

All rights reserved - QVH - algemene voorwaarden - privacy policy - AssurMiFID
edit afsluiten
Vraag of afspraak?