• -
  • nl

Call us

Gewaarborgd inkomen

Wanneer je als zelfstandige ziek wordt of het slachtoffer wordt van een ongeval, ondervind je vaak niet alleen lichamelijke gevolgen, maar ook financiële gevolgen. Met de polis gewaarborgd inkomen krijg je een gewaarborgd inkomen waardoor je aan diverse financiële verplichtingen kunt blijven voldoen, zoals de afbetaling van lopende leningen, extra personeelskosten, personeel ter vervanging, hulp aan het slachtoffer …

Rudi Koolen
Wil je hier meer over weten?
Stel Rudi een vraag

Gewaarborgd inkomen

Je inkomstenniveau blijft gewaarborgd

Dankzij de verzekering gewaarborgd inkomen wordt het verlies aan beroepsinkomsten opgevangen bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of invaliditeit. Je ontvangt dankzij deze polis een maandelijkse vervangingsuitkering, bovenop de (geringe) wettelijke uitkering van het ziekenfonds. Zo blijft je inkomstenniveau gewaarborgd.

Deze waarborg is geschikt voor zowel bedienden als zelfstandigen. Voor beide categorieën voorziet de sociale zekerheid immers een vrij geringe tegemoetkoming in geval van een arbeidsongeschiktheid, en is een aanvulling welgekomen. De te betalen premies hangen niet alleen af van je instapleeftijd en beroepsrisico, maar ook van de te verzekeren waarborg en de eigenrisicotermijn. Zo kan je ervoor kiezen om pas na 30, 60, 90, 180 of 365 dagen van invaliditeit uitbetaald te worden.

Meer weten over het gewaarborgd inkomen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Gerelateerde verzekeringen

Bekijk ook onze andere verzekeringen

Ik ben particulier
Ontdekken
Ik ben zelfstandig
Ontdekken
Ik heb een KMO
Ontdekken

Of lees interessante blogs

Blijf op de hoogte

Ben je graag als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief.
naam 
voornaam 
email 
 Ja, ik ga akkoord met de privacy en algemene voorwaarden

All rights reserved - QVH - algemene voorwaarden - privacy policy - AssurMiFID
edit afsluiten
Vraag of afspraak?